Agenda

 • Taller de Investigación-Acción Participativa en el TOMA TEATRO 2018 de Madrid

  25 y 26 de mayo (de 16 a 20 h)

  NUS participa en el festival TOMA Teatro 2018 (Teatro de l@s Oprimid@s de Madrid) con este taller en el que veremos de qué manera la Investigación-Acción Participativa (IAP) y el Teatro de las Oprimidas comparten algunas bases teóricas, y cómo la praxis de una puede enriquecer a la otra. Nos centraremos en el Teatro Imagen y el Teatro Foro como herramientas de diagnóstico, evaluación, acción o divulgación. Exploraremos también el rol de investigador/a e interventor/a.

  Puedes apoyar al Festival y apuntarte a éste y otros talleres a través del TOMA Crowdfunding

  Espacio en Blanco (Lavapiés, Madrid) - 16.00h

 • Taller "Però si ho estaves desitjant!" a Barcelona

  Taller teatralitzat sobre assetjament sexista a les festes populars. Hi explorarem els diferents tipus d’assetjament sexista en l’espai públic, especialment en el context de festa, les possibles causes i les conseqüències. Usarem eines del teatre de les oprimides per a escenificar-los i buscar alternatives.

  Es tracta d'un taller dins del projecte Minuts. cat de Nou Barris, destinat a joves d'entre 16 i 24 anys. Podeu apuntar-vos aquí.

   

  Espai Jove les Basses - 18.00h

 • FORMACIÓ Jo Mai Mai Professionals (TEATRE SOCIAL, TREBALL DE PROCESSOS I GÈNERE) (residencial a Can Bordoi)

  Un viatge col·lectiu per explorar el patriarcat, el gènere i les violències que l’envolten. Un viatge que parteix de les nostres realitats més quotidianes per entendre-les de forma global i adquirir eines del teatre social i el treball de processos que ens siguin útils.

  DATES:  8, 9 i 10 de juny de 2018  (taller residencial)​

  HORARIS: Divendres 17h a 21h, Dissabte 10h a 14h i 15:30h a 19:30h i Diumenge ​9h a 1​3​h

  LLOC: Campus ​​Can Bordoi (Llinars del VAllès)

  PREU:  ​170€*​ (inclou pensió completa de divendres a la tarda fins  diumenge al matí: esmorzar, dinar, sopar i dormir en habitació compartida).  ​

  Inscripcions aquí

  *El cost per persona de la formació és de ​2​20€. Aquesta formació compta amb el suport d'administracions públiques i està parcialment subvencionada. 

  Can Bordoi (Llinars del Vallès) - 17.00h
  Más sobre la actividad

 • I QUÈ, I QUÈ? a Barcelona (obert a públic)

  Aquesta actuació, oberta a tothom, està organitzada dins del projecte Minuts. cat de Nou Barris. Podeu apuntar-vos aquí.

  Si sou  programadors/es; tècnics/tècniques de joventut/cultura/igualtat/educació o membres de col·lectius i associacions amb objectius afins i voleu venir a veure l'espectacle, podeu omplir el formulari que trobareu aquí i rebreu resposta tan aviat com ens sigui possible.

  Auditori de l'Espai Jove les Basses - 12.00h
  Más sobre la actividad