Agenda

 • #1000LIKES a Cunit

  L'actuació, organitzada des de l'Ajuntament, és per als instituts del municipi. Queda oberta la possibilitat de convidar a programadors/es; tècnics/tècniques de joventut/cultura/igualtat/educació o membres de col·lectius i associacions amb objectius afins. Podeu omplir el formulari que trobareu aquí i rebreu resposta tan aviat com ens sigui possible.

   

  Cunit - 09.00h
  Más sobre la actividad

 • És de conya a Matadepera

  L'actuació, organitzada des de l'Ajuntament, és per als instituts del municipi. Queda oberta la possibilitat de convidar a programadors/es; tècnics/tècniques de joventut, cultura, igualtat, educació o membres de col.lectius i associacions amb objectius afins. Podeu omplir el formulari que trobareu a aquí i rebreu resposta tan aviat com ens sigui possible.

  Matadepera - 09.00h
  Más sobre la actividad

 • #1000LIKES a Barberà del Vallès

  L'actuació, organitzada des de l'Ajuntament, és per als instituts del municipi. Queda oberta la possibilitat de convidar a programadors/es; tècnics/tècniques de joventut, cultura, igualtat, educació o membres de col.lectius i associacions amb objectius afins. Podeu omplir el formulari que trobareu aquí i rebreu resposta tan aviat com ens sigui possible.

  Barberà del Vallès - 09.30h
  Más sobre la actividad

 • És de Conya a Sitges

  L'actuació, organitzada des de l'Ajuntament, és per als instituts del municipi. Queda oberta la possibilitat de convidar a programadors/es; tècnics/tècniques de joventut/ cultura/ igualtat/ educació o membres de col.lectius i associacions amb objectius afins. Podeu omplir el formulari que trobareu aquí i rebreu resposta tan aviat com ens sigui possible.

  Sitges - 08.30h
  Más sobre la actividad

 • És de conya a Barcelona (OBERT AL PÚBLIC)

  Aquesta actuació,oberta a tothom, està organitzada des de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

  Si sou  programadors/es; tècnics/tècniques de joventut/ cultura/ igualtat/ educació o membres de col.lectius i associacions amb objectius afins i voleu venir a veure l'espectacle, podeu omplir el formulari que trobareu aquí i rebreu resposta tan aviat com ens sigui possible.

  Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, Barcelona - 17.00h
  Más sobre la actividad

 • És de conya a Barcelona

  Si sou programadors/es; tècnics/tècniques de joventut/ cultura/ igualtat/ educació o membres de col.lectius i associacions amb objectius afins i voleu venir a veure l'espectacle, podeu omplir el formulari que trobareu a aquí i rebreu resposta tan aviat com ens sigui possible.

   

  La Sagrera (Barcelona) - 09.30h
  Más sobre la actividad

 • jo mai mai - joves

  Projecte de prevenció de les violències de gènere per a joves a través del teatre social.

  Barcelona (lLa Virgueria, Carrer Grases, 21 ) - 17.00h
  Más sobre la actividad